Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mondanátok nekem természetes...

Mondanátok nekem természetes szélhajtót?

Figyelt kérdés
Két, vagyis harmadik napja fel van fújódva a hasam, eddig csak nagy volt, de reggel óta nincs étvágyam, kellemetlenül feszül, egészen gömbölyű, mint egy fél dinnye, feszes, nehéz, pár órája pedig hangosan korog, bugyog és borzasztóan csikar, szerintem a levegőtől igyekeznek megszabadulni a beleim, de belém szorult, néha felváltva elkap felül vagy alul az inger, de nem távozik semmi, iszonyúan frusztráló, és már az alhasam is görcsöl, mint hasmenés előtt, szerintem szélgörcs. Van valami kíméletes módszer, ami a gázokat távozásra bírja és a hasam is megnyugtatja? Nem szeretnék orvoshoz menni vele, ha nem muszáj, mert kínos, és ezreket se szeretnék költeni, ha van házi hatásos és kíméletes módszer.
2016. nov. 22. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Végy egy doboz Espumizant a patikában! Nem drága, és két szem fél óra alatt segít.
2016. nov. 22. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Édeskömény, ánizs, fekete kömény például. Ezekből teát tudsz készíteni és azt alkalmazni.
2016. nov. 22. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó sok köménymaggal főzzél sós vízben burgonyát, remek szélhajtó.
2016. nov. 22. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Végül a nagyim javasolta, hogy keverjek egy teáskanál kaprot egy kis pohár natúr joghurtba, elvileg úgy hat, mint a kömény, csak annál is kíméleteseb, és működött, kezd végre megkönnyebbülni a pocim. De biztos ami biztos, veszek köményt és ánizst is, ki tudja, máskor még jól jöhet.
2016. nov. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!