Téli IMMUNERŐSÍTÉS-hez mit javasoltok? Természetes tápanyagokkal szeretném csinálni.
Bármit eszel, mindent alaposan meg kell rágni, hogy mennél jobban keveredjen a nyállal. Amennyire csak lehet, kerülni kell a gyári kajákat, (kolbász, szalámi, keksz, csips stb.) nyers húst kell áztatni 2- 3 órát vízben, és utána sötni, főzni. Ugyan ez a helyzet a zöldségekkel is.
Ha ezekre odafigyelsz, soha nem lesz gondod a vitaminokkal!
Náthás betegségek elkerülésére jó az is, ha sétálsz kint hidegben is, túrázol, programokat szervezel kintre akár.
Jómagam rászoktattam arra, hogy nagyra nyitom az ablakot és a közelében vagyok, erkélyre kiugrom egy pillanatra, párszor sikerül alulöltöznöm is véletlenül. Volt már nemrég, hogy másfél év kimaradt 2 megfázás között, de évente biztosan maximum 2 van tél végén és tavasz elején.
Egyébként immunrendszer-erősítésre nálam a pozitívabb életszemlélet vált be, másodlagosan egy általános, egészséges(ebb) életmód, sok mozgás, folyadék, a többit már előttem leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!