Miért nem értik meg az iskolában, hogy nem akarok és nem tudok vért adni?
A héten lesz véradás és mindenki megy, úgymond kötelező, mert az ofő hajtja és nagy véradó. Pár ember nem megy, de ők is azért, mert nincsenek 18 évesek, kb. 3-an.
Vérszegény voltam és lehet most is az vagyok. Valamint eddig minden kicsi vérvétel után nagyon rosszul voltam. Nem akarok kockáztatni, mert akinek nincs ilyen gondja, ő is kiszokott dőlni.
Egyszerűen nem értik meg, valamint ötöst is kap, aki elmegy. Múltkor a bizonyos tanár röhögött rajtam, hogy félek biztos, csak én nem megyek stb.
Tizede ember nem menne el, ha nem kapnának érte ötöst. Egyébként gimnáziumról van szó.
Itt is mindenki erre gondol. Nincs papírom róla, de ájultam már el vérvételtől is, pedig ott egy kémcsőnyit vesznek csak le, nem fél litert.
Az is igazságtalan, hogy ezért kapnak ötöst matekból. Aki egészségügyileg nem teheti meg, hátrányban van, nem erről kellene szólni az iskolának. Ezért kiröhögni valakit, főleg egy tanártól, meg egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!