Púposan állok, milyen tornagyakorlatok segíthetnek rajtam?
Figyelt kérdés
Legjobban akkor látszik, mikor elfeledkezem magamról, és nem vigyázok hogy állok... Szörnyű tud lenni, főleg, hogy lány vagyok. Milyen gyakorlatokkal lehet segíteni a problémán?2010. ápr. 23. 09:08
1/4 anonim válasza:
Otthon tv nézéshez, tanuláshoz, tegyél be nyújtófát, partvisnyelet a hátadhoz, a karjaiddal átkulcsolva és a fejedre egy vastag szótárt, így ülj vagy járkálj. Aludni ha lehet, csak lapos kispárnán. És egy torna: hasra feküdni, kezek tarkón és lábösszeszorítással emelgetni fejünket felfele. Tapasztalatból beszélek, nekem ezek segítettek.
2/4 anonim válasza:
Plusz még homorításokat is csinálj, Azok is segítenek. Ortopédusnál voltál? Nekem ugyanez volt a bajom, bántottak is miatta,aztán kiderült,h gerincferdülésem van:((
3/4 anonim válasza:
úszás, lovagás.
úszás úgy, h a fejes is benne van a vízben.
lovaglásnál meg az oktatód percenként piszkálni fog ha nem ülsz egyenesn :)
4/4 anonim válasza:
Úszás mindenképpen, fej a vízben. De amit otthon is el tudsz kezdeni, minden reggel vállkörzések előre hátra. Ha reggelente megcsinálsz egy-két sorozatot (30-40 előre hátra) pár nap múlva már jobban fogod magad érezni.
Másik:
Egy szék támláját használod, mint bordásfalfok, olyan távol állsz tőle terpeszben, hogy a karjaid nyújtva legyenek rajta, majd egyik kezed a tarkódra teszed miközben a másik nyújtva a bordásfalon van, majd fordítva ritmikusan. Ebből is 20-30-at.
Illetve az is fontos, hogy belülről úgy érezd, hogy emelt fővel tudsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!