Napi egy óra biciklizés fejleszti az állóképességet?
Úgy döntöttem biciklire váltok ezentúl munkába menet.Egy jó 4 km-ről van itt szó,amit lemérve 30-30 perc alatt lehetne megtenni.
Sajnos az utóbbi időben semmilyen sport nem játszott szerepet az éltemben,és ezáltal eléggé ellustultam.
Nem vagyok túlsúlyos,egyszerűen csak érzem,hogy sokkal hamarabb elfáradok és kevésbé bírom a tempót,legyen az munkahelyi jövés-menés,sétálás,vagy egyéb olyan cselekvés,amihez állóképesség kell.
Szerintetek idővel javít majd az állóképességemen?
Tudom,ezzel nem lehet megváltani a világot,hiszen ennél sokkal több sport szükséges egy ember életébe,ám egy olyan valakinek,aki eddig mindenhova metróval,busszal,kocsival ment ez jelent némi pozitívot majd az életébe?
23/F
Ezt azért 15 perc alatt le lehet tekerni. A semminél több, sportnak erős túlzás napi 8km 23 évesen, már ha egészséges vagy.
Mindenesetre jobb mint autóval járni és az a napi 30 perc is több mint a semmi. Megizzadni nem fogsz, de legalább teszel valamit az ellustulás ellen.
Sokat javít, feltéve, hogy nem 8 km/h-s átlagsebességgel csinálod, hanem legalább 20-szal, de inkább 25 körül.
A nyugalmi pulzusodon tudod majd ellenőrizni a hónapok alatt. 50 ütés alatt a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!