Mit (t) egyek, hogy gyorsabb legyen az anyagcserem? (Tobb nagydolgom legyen? )
Nekem is ez volt a problémám. Személyes tapasztalatom az volt, hogy sokkal több vizet kell innom, és az segít.
Plussz költözés miatt másik háziorvosom lett, és ő azt mondta, hogy rostban gazdag étrendet kell folytatnom. Próbáld ki! Egyébként szerintem mindenkinek más jön be.
Régen mondták a szilvalekvárt, nekem az semmit nem csinált. A joghurt, kefír nálam nem válik be. Szóval ki kell tapasztalni, de a több folyadék mindenképpen kell!!!
Cserélj orvost. Ez normális gyakoriság.
Mégis mi bajod lesz tőle, vagy még inkább most mi van, attól, hogy 3 naponta jársz kaksizni, azon kívül, hogy sík ideg vagy tőle?
#5-os! Nem teljesen egeszseges a szervezetem, valami mereganyag kerult bele, mert valamifele kiutesek jelentek meg a boromon (nem allergia) es azt mondtak, hogy ha gyorsabb lenne az anyagcserem, akkor lehet, hogy kiurulne a szervezetembol a foltok okozoja.
A tobbieknek meg koszonom a tanacsokat! Mozogni minden nap voltam eddig is, de mostmar tobbet fogok inni is, meg rostban gazdag eteleket enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!