Ez már beteges?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem lájkolja a képemet akkor arra gondolok hogy biztos utál, és elkezdek stresszelni hogy vajon mit csinálhattam(?)... Az meg sem fordul a fejemben hogy esetleg nem látta. (Ne gondoljátok hogy egész nap a gépezek/telefonozok. Egyébként szociális fóbiám van.)Néha emiatt teljesen elmegy a kedvem. 15/L2016. jún. 28. 00:04
11/12 A kérdező kommentje:
*félreértetted
2016. jún. 30. 23:46
12/12 anonim válasza:
szerintem mindenkivel ez van mostansag, en ugy tettem tul magam ezen hogy semmit nem posztolok, ha meg profilkepet cserelek facebookon akkor bellitom "csak en"re es senki nem tudja likeolni vagy kommentelni es nem jelenik meg senki hirfolyamaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!