Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért voltam ennyire beteges...

Miért voltam ennyire beteges ebben a szezonban?

Figyelt kérdés

Októberben, karácsonykor és most 1-2 hete is beteg voltam. Nem komoly csak nátha volt. Ennyit még nem voltam beteg. Átlag 1x egy évben, de nem egy szezonban 3x.

2 éve dolgozok kórházban, az első év csak gyakorlat volt, ott aztán minden volt MRSA-sig bezárólag, ahol most dolgozom, itt max tüdőgyulladás vagy még annyi se. A betegeink nagy része egészséges, már ami a fertőzést illeti. Tőlük nem kaphattam el semmit.

Vagy ez az új környezet miatt volt, mint amikor a gyerekek óvdába mennek és 2 hetente lesznek betegek? Szedtem vitaminokat is azért se értem.

2014. márc. 9. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:
én az utóbbi 2 hónapban kaptam el kétszer hasmenéses, vírusos betegséget, de 2-3 nap alatt mindig meggyógyultam+1 hét regenerálódás, amíg helyre állt a bélflórám.
2014. márc. 9. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!