Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sos! Hogy alljak le ezzel az...

Sos! Hogy alljak le ezzel az egesszel? Ez mar beteges ugye?

Figyelt kérdés
Szoval emetofobiam van ( nagyon felek a hanyastol..szinte mar betegesen). Sajnos ez odaig fajult, hogy mar enni is alig mertem, hogy nehogy gyomorrontasom legyen es kihanyjam. Majd egyszer nagyon rosszul lettem (talan csak bebeszeltem, mint mindig) anyukam adipanjrin emesztessegitot ajanlotta. Azota teljesen rakattantam es azt csinalom, hogy minden ami jolesuk es amit megkivanok befalom es beveszem a dipankrint, hogy akkor ugy se lehet baj es igy vegre kedvemre ehetek es beteg se leszek. Bar neha jon egy kis hasfajas meg hanyinger, mert tenyleg rengeteget eszek akkor, de valahogy megnyugtat az, hogy a gyogyszer segit h megemesszem. Napi egyszer engedek a kisertesnek. Ezelott evekig alig mertem enni es gondolom ezert van. Hogy alljak le ezzel?
2013. okt. 8. 18:48
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha irnek egy napi etrendet az segitene? Ha neha-neha elofordul, hogy sokat eszek es gyogyszer kell az nem baj, de ez, hogy minden nap..
2013. okt. 8. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez bizony beteges. De az emetofóbia is (milyen érdekes, hogy mostanság mindenkinek ilyenje van). Szerintem egy pszichológus tudna segíteni neked, mert biztos, hogy elég nagy szorongásaid vannak, és hogy hajlamod van az evészavarokra, és jobb még most, mint megvárni, míg elfajul.

Írj étrendet, bár ha étrend nélkül nem tudod visszafogni magad, akkor nem biztos, hogy étrenddel vissza tudnád.

Viszont tudjál róla, hogy ha igazán elrontod a gyomrodat, semmilyen gyógyszer nem fogja megakadályozni azt, hogy hányj.

2013. okt. 12. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!