Létezik ilyen beteges önkínzás?
A legjobb gyógyír erre a Munka.
Menjél ,szocializálódj.
Nem csak te vagy így.
Doki mit mondott ezekkel kapcsolatban?
Miért nem mozdultál ki hetekig?
Doki sem dicsért meg emiatt... egyébként magam sem tudom miért. Pedig azelőtt kb 3 hétig minden nap buliztam és új ismerősöket szereztem meg még egy fesztiválra is benéztem és semmi bajom nem volt. És azért nem mozdultam ki mert igazából barátaim nincsenek (mert sz*r suliba járok) és akik voltak azokra meg nem voltam kiváncsi mert ők is inkább ilyen alibi barátok. Aztán így jött ki sajna :/
Utolsó : miért te is így vagy vele?
Talán nem ennyire, de amúgy én is hajlamos vagyok bemesélni magamnak dolgokat, de mondjuk én félek a betegségektől és inkább olyanok vannak, h ha vmi járvány van és a tv-ben mondják a tüneteit, van h elkezdem érezni én is. De elmúlik, tudom h csak bemesélem és igyekszem magam megnyugtatni ilyenkor.
Nekem is most szakadt meg a kapcsolatom 1-2 "baráttal", szóval mostanság nekem sem valami gyakori, ha kimozdulok.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!