Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik ilyen beteges önkínzás?

Létezik ilyen beteges önkínzás?

Figyelt kérdés
először is: derealizációm van egy jó pár hónapja sajna az az alap tünet. De ! Az a helyzet ,hogy az elmúlt pár hetet itthon töltöttem , ki sem mozdultam (ami nagy hiba volt) a házból és elkezdtem filózni aztán eleinte csak este volt rossz most meg kb. az van. Hogy ha arra gondolok ,hogy fáj a hasam elkezd fájni, és egyik este így rámjött ilyen idegesség és ez afféle rohammá fokozódott , befeszült az egész testem , begörcsöltem , nyomást éreztem a fejembe és úgy éreztem mindjárt megőrülök , nemtudom miért - azt kívántam üssenek le ,hogy múljon el kb a fejem szétrobbant mert valahogy ilyen idegességet éreztem meg túl sok gondolatot egyszerre vagy nemtudom.
2012. júl. 12. 20:53
 1/6 A kérdező kommentje:
És tegnap meg már ott tartottam napközbe hogy arra gondolok ,hogy görcsöl a combom azonnal elkezd görcsölni. De pl ,ha nem figyelek rá vagy lefoglal más akkor elmúlik. (akkor épp a depresszió foglal le :S ) Szóval ez nagyon nehéz , nemtudom csak velem van ez így , hogy ez egyfajta hipochondira vagy mi? Folyton az egészségemért aggódok ,mindig új tüneteket „találok ki” magamnak, ez már nem az első. Régen fáradtság lett úrrá rajtam de olyan szitnen ,hogy el tudtam volna ájulni. Azelőtt a szédüléstől féltem mert egyfolytában azt éreztem… De ez idáig a legsz*rabb ez már már elviselhetetlen. Szó szerint kínzom magam ezzel.
2012. júl. 12. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Valószínűleg nagyon ráérsz. Foglald le magad valamivel.
2012. júl. 12. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

A legjobb gyógyír erre a Munka.

Menjél ,szocializálódj.

2012. júl. 12. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te vagy így.

Doki mit mondott ezekkel kapcsolatban?

Miért nem mozdultál ki hetekig?

2012. júl. 12. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Doki sem dicsért meg emiatt... egyébként magam sem tudom miért. Pedig azelőtt kb 3 hétig minden nap buliztam és új ismerősöket szereztem meg még egy fesztiválra is benéztem és semmi bajom nem volt. És azért nem mozdultam ki mert igazából barátaim nincsenek (mert sz*r suliba járok) és akik voltak azokra meg nem voltam kiváncsi mert ők is inkább ilyen alibi barátok. Aztán így jött ki sajna :/

Utolsó : miért te is így vagy vele?

2012. júl. 13. 00:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem ennyire, de amúgy én is hajlamos vagyok bemesélni magamnak dolgokat, de mondjuk én félek a betegségektől és inkább olyanok vannak, h ha vmi járvány van és a tv-ben mondják a tüneteit, van h elkezdem érezni én is. De elmúlik, tudom h csak bemesélem és igyekszem magam megnyugtatni ilyenkor.

Nekem is most szakadt meg a kapcsolatom 1-2 "baráttal", szóval mostanság nekem sem valami gyakori, ha kimozdulok.. :/

2012. júl. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!