Dexy kérdése:
Önbizalomhiány, és önkínzás. Hogyan változtathatnék?
Figyelt kérdés
Nemrég lettem arra figyelmes, hogy nagyon keveset mesélek a mindenapjaimról a barátaimnak, gondjaim vannak az evéssel, alvással, és olyan dolgokat csinálok ami jobban fáj testileg mint a bánatom. Nem merek erről beszélni, el se hinnék.2011. dec. 19. 00:57
1/3 anonim válasza:
pl megvágod magad? mindenképp kérj segítséget, mert az ilyenek komoly mélységekbe képesek rántani az embert. Bízz a pszichológuokban, tudnak segíteni!!!
2/3 anonim válasza:
Az önkínzást azért csinálod, mert figyelemre vágysz és segítséget akarsz kapni. Tulajdonképpen arra vársz, hogy végre észrevegyék, valami bajod van. Talán a kapcsolataid minőségére utal a dolog, mintha a testeddel és elgyötörtségeddel tennéd fel a környezetednek azt a kérdést: ,,hé, én is itt vagyok, de figyeltek ti rám egyáltalán, vagy nem láttok túl magatokon?"
3/3 anonim válasza:
figyelemre vágysz? - ez egy rohadt nagy sztereotípia! a legtöbben akik csinálják titokban csinálják!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!