Hogyan változtathatnék magamon?
Rövid leszek: muszáj nemet mondanod néha. Ha nem tudsz és hagyod magad kihasználni, akkor meg meg is érdemled... erre nem lehet mit mondani.
Mondd meg nekik, hogy "bocsi, de nekem is most fogyott el" vagy "ne haragudj, de most nincsen" és kész. Csak kihasználnak téged, kicsit sem érdekled őket egyébként. Ne érdekeljen, ha összeveszel velük, hiszen nem vagytok barátok.
figyelj! kihasználnak téged, te is megtehetnéd velük simán, de te nem vagy olyan. Inkább azt kell nekik mnodani, hogy az kai igaz barát, az sosem kunyerál, vagy zsarol, nincs joguk azt mnodani h szemét vagy, aki ilyet állít, az meg sem érdemli a segitséget, sosem adják vissza, nem is kértél soha senkitől semmit, és nem is adtak soha, de még csak nem is figadnád el lehet.
Azért csinálják ezt veled, mert látják, hogy muja vagy. Nem akkor leszel menő meg jóbarát, ha adsz nekik, ezzel csak lejáratod magad, így sem szeretnek téged, csak hülyének néznek. Bocs de ez az igazsag.
Nincs pénzed, az a te cigid, jogod van nemet mondani.
Nem tehetnek ellene semmit, és még csak lelkiismeretfurdalásod se legyen. Megszokták, hogy kéznél vagy. Ha meg meg akarnának verni emiatt, akkor rúgják ki őket, vagy ávltsál sulit, ahol nem ismernek, és az legyen az első benyomás rólad, hogy te határozott vagy. akkor tuti nem fognak megkörnyékezni a hiénák.
te nem kellesz de a cigid azért jó nem? remélem még csicskáztatni is szoktak, bocsika, nem akarlak bántani, de ez már a te hibád és bajod, te vagy aki elrontottam indezt. Ők is szemetek, de meg kell végre tanulni a saját lábadra állni. lány vagy vagy fiú? és hány éves?
én isi lyen voltam sokáig, de már megtanultam más lenni, és végre megkönnyebbültem, az élet mindenért kárpótolt.
De az igaz, hogy nem te vagy a rossz, akkor az ilyenek miatt nehogymár te menekülj el onnan.
AZ NEM HAVER VAGY BARÁT AKI CSAK ÉRDEKBÖL HAVER VAGY BARÁT
ERRŐL MEG ENNYIT
BOCSI !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!