15 evesen lehet szivbillentyuhibam ha nem szulettem azzal? Es ekg valamit jelzett volna, vagy a doktorok sejtettek volna ha az lenne?
Figyelt kérdés
Azert kerdem,mert en felek a szivbetegsegektol es felek,hogy nekem is lesz ilyen😢2016. jún. 20. 19:25
1/3 anonim válasza:
Lehet persze. Akár egy gennyes mandulagyulladás, vagy egy rossz fog is okozhat ilyen szerzett billentyű hibát. Szív ultrahang biztosan kimutatja, ha van.
2/3 anonim válasza:
Lehet bármikor bárkinek. De amúgy ha félsz csak annál jobban biztos hogy lesz egy ilyen betegséged. Ez általában így szokott lenni szóval ne félj mert végülis ennek az esélye kicsi. Szívritmuszavar az ami minden embernél megvan. Ettől megijedni nem kell. Ha nagyon sok akkor kell orvoshoz fordulni.
3/3 A kérdező kommentje:
Ertem,de ha lenne gond Isten orizz vagy valami akkor biztos,hogy az ekg vagy a verkep vagy amikor hallgatott a doktor sztetoszkoppal eszre vettek volna
2016. jún. 20. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!