200-300 éve és régebben vajon sejtették, milyen találmányok lesznek később?
Figyelt kérdés
A kategóriával nem vagyok tisztában, mert szerintem ez jóslás is, telepátia is akár de valahol tudományos is.
Szóval amolyan ezotéria + tudomány kérdés.
Voltak ilyen megérzéseik, álmaik vajon, hogy egyszer majd otthonaikban ülve, egy dobozon keresztül nézik a színjátékot (filmeket)? Vagy egyszer majd nem kell ló a szekér elé, hanem "magától" fog menni? Egyszer lesz egy kis doboz, kütyü, aminek segítségével távolról tudnak beszélni egymással (telefon)?
Egyrészt véleményekre vagyok kíváncsi, másrészt hátha van valami mű akár, ami foglalkozik ezzel (is), csak nem olyan közismert?
2016. jan. 22. 11:34
1/6 anonim válasza:
Google: Leonardo da Vinci találmányai
2/6 anonim válasza:
Szeritem nem voltak konkrét elképzelések hogy majd ez lesz vagy az lesz. Tudták, hogy nagy változások lesznek az êvek során, mert ugyebár a füstjelzésektől eljutottunk a telefonig, a barlangrajzoktól az érintő képernyőn való rajzolásig. Még biztos, hogy lesznek változások, lézeres rajzolás a levegőbe, majd 3D-re átalakítás, megfogható, tapintható. Ez is egy sejtés. Ezelőtt is sejtették az emberek, hogy majdnem minden teljesen meg fog változni, ugyanis az a fejlődés szempontjábol nem lehet határvonalat húzni, hogy csak idáig lehet fejlődni és tovább nem. Nem azt mondom, hogy a 300 évvel ezelőtti ember buta volt, csak keveset tudott a mai viszonylathoz képest. A jelen embere is keveset tud az 300 - 500 ev mulva lesz emberekhez képest (vagy hogy is fejezzem ki magamat, remélem érthető). Egy kissé túl bonyolítottam, de hisz ez a téma nem egyszerű :)))))))
4/6 anonim válasza:
Nostredamus jóslatai.
Írt a tv-ről repülőkről.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeknek szerintem utána fogok nézni!
2016. jan. 23. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!