Folyamatos fáradtság?
Bocs. ha hülyén hangzik de egy laborvizsgálat is megnyugtató lenne és esetleg kiméretni az ágyadat hogy radiesztéziai szemszempontból nem e rossz helyen alszol.
A napi tevékenység végeztével a szervezeted pihenni,regenerálódni szeretne és nyitott kérdés hogy ezt meg tudja e tenni.
Tudom ez első hallásra bizarrnak tűnik de a földsugárzások eléggé meg tudják keseríteni sokak életét.Minden esetre elsőként távolíts el minden hangfalat,rádiót és minden amiben állandó mágnes fellelhető a fejed környékén. Ezek meg mesterséges sugárzások melyek szintén nem a pihenő szakban hasznosak.
Nem tudományos csak azt mérlegeltem magamban hogy miket érdemes számításba venni. Én ezekre tippeltem.
Nézegetem hétvégén a reggeli híradókat hogy ez is az is felteredett a kocsival a fára és tételezzük fel hogy nem ivott,nem szívott semmit. Akkor már csak az lehet hogy a több óráig dübörgő diszkózene max. felspannolja és minden átmenet nélkül beül a kocsiba. Egy zenének amit megkomponálnak van egy felszálló ága,egy tetőpontja majd egy lecsengő fázisa. Tudom ez maradi elképzelés de régen is volt egy katarzisélmény ami az akkoriakat kielégítette egy hétre legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!