Az évek óta tartó folyamatos fáradtságérzetet okozhatja szemprobléma?
Általános iskolás koromban kb. 6-tól 8-ikas koromig csak a táblát nézve használtam a -3D-s szemüvegem. Hát tényleg mindig fáradtnak éreztem magam, ami lehetett attól hogy más esetben nem használtam. Aztán utána folyamatosan használtam, valamint lézeres látásjavításon is átestem. De mindegyik esetben ha nem kellett erőlködnöm a tiszta látás miatt, akkor nem éreztem azt a fáradtságot amit az általánosban.
Ha ma a jó szememre egy +3-as szemüveget téve járkálnák, szerintem a nap végére ugyanúgy elfáradnák ahogy a homályos látással általánosban. Mert még az is erőfeszítés lenne ha a néhány méterre lévő embert kell felismernem.
Egy szemvizsgálatra menj csak el ha úgy érzed homályosan látsz. Vagy ha más látásproblémára gyanakszol. Néhány optikai üzletben ingyenes szemvizsgálat is van. A rendelőben is az, csak előfordulhat hogy az optikai üzlet előnye hogy nem kell sorban állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!