Jakle kérdése:
Melyik a leg kisebb érősségű szemüveg mert én látok 2.5ben de még az egy picit erős?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 04:00
1/10 anonim válasza:
0,5.
Kontaktlencsében pedig 0,25.
2/10 anonim válasza:
Meglepő lesz a válaszom : menj szemész orvoshoz.
3/10 anonim válasza:
A 0 (nulla) dioptriás, ablaküvegből készül, de rendelhető hozzá méregdrága keret!
4/10 anonim válasza:
hmm nekem 0.75 és 1 között van minuszban.
Nem is nagyon hordok szemüveget ,csak ha sötétben vezetek ismeretlen helyen,
azt hittem kontaklencse csak rosszabb szemekre van ,de igy megfontolom...kösz annak ,aki megemlitette
5/10 A kérdező kommentje:
Szívesen
2015. jún. 1. 20:38
6/10 anonim válasza:
4: A kontaktlencséből a szemüvegednél erősebbet kell venni 0,5-tel, mert közelebb van a szemhez.
7/10 anonim válasza:
Pont emiatt kell gyengébb, utolso
8/10 anonim válasza:
Ha minuszosról beszélünk, akkor a kontaktlencse az erősebb. Nekem a szemüvegem 2,25, 2,5-ös, a lencsém 2,75 és 3. Minusz.
9/10 anonim válasza:
Nekem is mínuszos : a szemüveg 4,5 a lencse 4. Minél közelebb van a szemedhez, annál gyengébb kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!