Folyamatos fáradtság, aluszékonyság vagy 10-15 éve, mitől lehet?
Úgy érzem magam, mintha folyamatosan egy köd venne körbe, csak nézek ki a fejemből. Hét napból 5x biztosan, talán a hétvégén nem, mikor sikerül többet aludnom. Az alvásigényem eléggé eltér a feleségemétől, de ez a probléma korábban is jelentkezett, bár utóbb, mióta együtt lakunk rosszabb lett. Nekem nem elég a napi 6-7 óra alvás. Úgy vettem észre, hogy az ideális 8-9 óra lenne és még így is sokszor kívánom a délutáni legalább egyórás szúnyókálást. Na, olyankor vagyok igazán éber.
Nem voltam emiatt orvosnál, viszont a vérképemet más miatt nézték, ami elvileg rendben, egyedül a fehérvérsejtek száma volt magas, mert akkor éppen gyulladásom volt. Nem hiszem, hogy 10-15 éve beteg lennék, ez valami más.
Valakinek ötlete vagy hasonló tapasztalata?
Nem biztos hogy neked is ez a bajod mint nekem de azért érdemes megnézni egy cukros tesztet. Én is ilyen voltam és kiderült hogy inzulin rezistens vagyok.
13L
# 6 13L
Köszi! És mit lehet tenni, ha valakinek ez a baja?
# 8
Mit szedsz? Milyen vitaminokat érdemes szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!