Mitől vagyok ébredés után ennyire "tompa"?
Szégyen nem szégyen de 8-9 órákat alszok és miután felébredek kb fél napon keresztül fáj a fejem, szemem, teljesen szét vagyok esve. Hiába iszok kávét, veszek be gyógyszert, iszok meg majd 1 liter zöld teát, nem hatnak.
Délutánra kb elmúlik az egész.
Ha alszok kb 5 órát, akkor nem ilyen gáz a helyzet, viszont másnap biztos, hogy aludni fogok 10-11 órát, egyszerűen nem bírok felkelni hiába csörög az ébresztő... egyébként elég rosszul alszok, nehezen is megy az elalvás és legalább 2-3 alkalommal felriadok éjszaka.
Szerintem 3 éve simán tart már ez, ha nem több...
22 éves férfi vagyok
Nyilván azért van, mert nem alszod ki magad. Nem tudsz pihenni, ha mindig felébredsz.
Menj el háziorvoshoz, mondd el neki a problémád, és ő majd elküld a megfelelő vizsgálatokra.
Nálam pont fordítva van. 8-kor totál KO vagyok de ha pl 5 órakor felkelek szinte toppon vagyok, az más kérdés, hogy 3-4 óra múlva kezdek fáradt lenni.
Amúgy az elmúlt pár napban elkezdtem "nem csak a gép előtt ülni" és most már nem tart órákig elaludni, sőt nem is nagyon emlékszem rá, hogy felébrednék éjszaka, de azért a reggeli nehézkes kelés még bejátszik, bár lehet ennek vannak pszichológiai okai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!