Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől vagyok ébredés után...

Mitől vagyok ébredés után ennyire "tompa"?

Figyelt kérdés

Szégyen nem szégyen de 8-9 órákat alszok és miután felébredek kb fél napon keresztül fáj a fejem, szemem, teljesen szét vagyok esve. Hiába iszok kávét, veszek be gyógyszert, iszok meg majd 1 liter zöld teát, nem hatnak.

Délutánra kb elmúlik az egész.

Ha alszok kb 5 órát, akkor nem ilyen gáz a helyzet, viszont másnap biztos, hogy aludni fogok 10-11 órát, egyszerűen nem bírok felkelni hiába csörög az ébresztő... egyébként elég rosszul alszok, nehezen is megy az elalvás és legalább 2-3 alkalommal felriadok éjszaka.

Szerintem 3 éve simán tart már ez, ha nem több...

22 éves férfi vagyok

2016. jún. 1. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyilván azért van, mert nem alszod ki magad. Nem tudsz pihenni, ha mindig felébredsz.

Menj el háziorvoshoz, mondd el neki a problémád, és ő majd elküld a megfelelő vizsgálatokra.

2016. jún. 1. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
A kelés mikor van? Nekem pl piszkosul nem mindegy, hogy mikor alszom 8 órát: 22-06 vagy 24-08, utóbbi 1000x jobb.
2016. jún. 1. 21:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Nálam pont fordítva van. 8-kor totál KO vagyok de ha pl 5 órakor felkelek szinte toppon vagyok, az más kérdés, hogy 3-4 óra múlva kezdek fáradt lenni.

Amúgy az elmúlt pár napban elkezdtem "nem csak a gép előtt ülni" és most már nem tart órákig elaludni, sőt nem is nagyon emlékszem rá, hogy felébrednék éjszaka, de azért a reggeli nehézkes kelés még bejátszik, bár lehet ennek vannak pszichológiai okai is.

2016. jún. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!