Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért leszek ébredés után 1-2...

Miért leszek ébredés után 1-2 órával megint hulla fáradt?

Figyelt kérdés

Rendesen alszom, általában 5-6-7 néha 9 órát is, ahogy lehet család és munka mellett. Folyamatos (4) műszakban dolgozok. Ha reggel felébredek, kipihent vagyok. Reggelizek, kávézok, zuhanyzok, fogat mosok és kicsit teszek veszek, aztán hirtelen megint hulla fáradt leszek, egy percen belül el tudok aludni. Néha nem is tudom megakadályozni és elalszom ott ahol vagyok. Szerencsére mindig van időm leülni, vagy a munkahelyen bemenni az öltözőbe.

Kávé helyett próbáltam már teázni és szedtem magnéziumot, meg más vitaminokat. Próbáltam már kevesebbet aludni és próbáltam többet is, de a helyzet nem változott. Ébredés után 1-2 órával szinte lehetetlen ébren maradnom, néha nem is sikerül, akárhogy ellenkezem.

Van a dolognak egy jó oldala is, ha délelőtt megint elalszom és tudok aludni ameddig jól esik, akkor nagyon kipihent leszek, olyan érzés, mint amikor kisgyerek voltam. Most 38 éves vagyok.

2016. márc. 17. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:

5-6 óra az lófütty.

Eleve legalább 9 órát kéne aludnod mindig, olyan vagy, mint én. És akkor lefeküdni, amikor álmos vagy, nem amikor muszáj. Na meg persze felkelni is akkor.

Kár, hogy ezekből semmi sem valósítható meg, gondolom.

2016. márc. 17. 21:16
 2/2 A kérdező kommentje:
azért köszi!
2016. márc. 18. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!