Ízületi fájdalomra mit szedjek 30 évesen?
"MSM-et, kondroitint és glükozamint tartalmazó aloe vera"
Ha ez a kombináció segítséget nyújthat, akkor tovább kombinálva a dolgot, az emésztést kéne tökéletesíteni. Az MSM minden szerves anyag alkatrésze, ezt felesleges külön adagolni. Csak a tartósított élelmiszereket kell kerülni, amíg emésztésünk nem javul.
En RA-s lettem 17evesen.. probald meg jegelni es ha elmesz reumatologushoz ne engedd hogy egy pakolassal elzavarjon.. 1 ev volt mire talaltam egy dokit aki rajott, hogy mi a bajom!! Addigra agyhoz ragadtam.. azota rendes kezelest kapok:) kerd ki a velemenyet a dokinak hogy szedhetsz e Apranaxot! Hatasos gyogyszer, en fejfajastol,fog/has fajastol kezdve mindenre ezt veszem be. Izulet/porc vedo vitaninok is vannak azokat szedheted.. nekem semmit nem ert de sokaknak igen :)
Jobbulast!
"en fejfajastol,fog/has fajastol kezdve mindenre ezt veszem be."
Ha ennyi fájdalmakkal küzdesz, nem gondolod, hogy talán azzal a terápiával van a probléma amit itt másnak is ajánlgatsz?
Az orvosoknak is azt mondják, az átlagéletkoruk a legalacsonyabb. Te meg tőlük kérsz tanácsot?
Autoimmun betegsegem van, biologiai terapiat kapok.. aminek a mellekhatasainak 70%-a rak. Ha nem adom be magamnak a paromnak kell etetnie/ furdetnie. Szerinted ez elet lenne 21evesen?
Nem az apranaxtol faj a fejem 2-3havonta egyszer. Vagy epp a menstruacios gorcs se attol van ne haragudj :)
En csak ajanlottam, hogy ez egy jo fajta gyogyszer, hatasos!!
Kedves Kérdező,
Ahhoz, hogy a lépcsőzés újra olajozottan menjen, forduljon gyógytornászhoz.
Célzott térdtornára van szüksége. Emellett kúraszerűen lehet gyulladáscsökkentőt szedni és helyileg ilyennel kenni a térdet, de önmagában nem fog hatni. Kimondottan ajánlom a kinesio tape felhelyezését is, ami kellően támasztja a térdet a hétköznapok során ilyen probléma esetén.
Üdvözlettel,
Szabó Klára - gyógytornász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!