Hüvelykujj izületi fájdalomra mi javasolt?
Figyelt kérdés
Nem zúzódás,inkább megerőltetés,gyulladás lehet. Nem vörös, kicsit duzzadt csak.2015. jún. 30. 11:03
2/5 anonim válasza:
Fastum gélt szoktam venni rá a gyógyszertárban.
Nem tudom, vényköteles-e, ha igen, ajánlanak mást rá.
Jó még rá a lóbalzsam kenőcs is. Kenegessed, főleg ha nem akarsz gyógyszert szedni.
3/5 A kérdező kommentje:
Már kipróbáltam jópár kenőcsöt,ideiglenesen használ csak.De mindig visszatér, már pár hete.Ha hajlítgatom, néha pattan egyet az ízület.
2015. jún. 30. 12:45
4/5 anonim válasza:
Szerezz egy, a tenyeredben kenyelmesen elfero meretu es eleg puha allagu labdat es nyomogasd naponta egy keveset.
De a tuskes feluletu es kicsit kemenyebb labda is jo, csak azt nem nyomogatni kell, hanem csak stimulalni a tenyeredet es az ujjaidat a tuskekkel.
5/5 anonim válasza:
Ha ilyen visszatérő, akkor kérj beutalót a reumatológiára.
Sajnos, ez nem múlik el csak úgy, és később még rosszabb lesz. Tapasztalatból tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!