Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 4 napja fáj a fejem. Nem...

4 napja fáj a fejem. Nem múlik fájdalomcsillapítóra, de már megőrülök tőle. Mitől lehet? Idő? Van még valaki akinek most ilyen panasza van?

Figyelt kérdés

4 napja minden reggel erre kelek.

A nap folyamán hol jobb, hol rosszabb de kitartóan fáj.

Első 2 nap menzesz előtt álltam, így arra fogtam mert mindig nagyon durva szokott lenni... Mindegyik nap vettem be fájdalomcsillapítót (algoflexet). Aztán tegnap megjött.. Ez plusz 2 gyógyszert jelent, algopyrint és algoflexet. Nem akarok már több bogyót bevenni, de a hülye fejem csak fáj és fáj!!

21L

2016. máj. 12. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi vizet iszol?
2016. máj. 12. 08:41
 2/9 A kérdező kommentje:

A folyadékbevitelem megvan, arra nagyon odafigyelek. Szedek vas-cink, magnézium-B6 vitaminokat is. Emellett rendszeresen fogyasztok gyümölcsöket, zöldségeket. Édességeket, rágcsákat ritkán eszem.

Sajnos néha hányingerem is van.

2016. máj. 12. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod mennyi? Ezek a tünetek alacsony vérnyomásra utalnak. Menj el méresd meg.
2016. máj. 12. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
No és sófogyasztás?
2016. máj. 12. 09:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Alacsony a vérnyomásom, de mindig az volt.

Inkább több, mint kevesebb a sófogyasztásom.

2016. máj. 12. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
A nyakcsigolyáid rendben vannak?
2016. máj. 12. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
A boltokban kapható só az nem jó. A káliumot beviszed a rengeteg zöldséggel gyümölccsel, a sózott ételekkel bevitt káliumsó már nem tesz jót az emésztésben.
2016. máj. 12. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Kálium?
2016. máj. 12. 13:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Még fájt tegnapig, aztán egyszercsak elmúlt! Megemeltem a vízfogyasztásom, és próbáltam lazítani, meg azért kicsit többet mozogni. Plusz tuti hogy az idő is rájátszott!

Köszi!

2016. máj. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!