4 napja fáj a fejem. Nem múlik fájdalomcsillapítóra, de már megőrülök tőle. Mitől lehet? Idő? Van még valaki akinek most ilyen panasza van?
4 napja minden reggel erre kelek.
A nap folyamán hol jobb, hol rosszabb de kitartóan fáj.
Első 2 nap menzesz előtt álltam, így arra fogtam mert mindig nagyon durva szokott lenni... Mindegyik nap vettem be fájdalomcsillapítót (algoflexet). Aztán tegnap megjött.. Ez plusz 2 gyógyszert jelent, algopyrint és algoflexet. Nem akarok már több bogyót bevenni, de a hülye fejem csak fáj és fáj!!
21L
A folyadékbevitelem megvan, arra nagyon odafigyelek. Szedek vas-cink, magnézium-B6 vitaminokat is. Emellett rendszeresen fogyasztok gyümölcsöket, zöldségeket. Édességeket, rágcsákat ritkán eszem.
Sajnos néha hányingerem is van.
Alacsony a vérnyomásom, de mindig az volt.
Inkább több, mint kevesebb a sófogyasztásom.
Még fájt tegnapig, aztán egyszercsak elmúlt! Megemeltem a vízfogyasztásom, és próbáltam lazítani, meg azért kicsit többet mozogni. Plusz tuti hogy az idő is rájátszott!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!