Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megőrülök az ekcémámtól! Mit...

Megőrülök az ekcémámtól! Mit csináljak még?

Figyelt kérdés

Egyszerűen a sírba tesz már :@@

Minden nap folyamatosan kenegetnem kell a rohadt számat és az orrom közötti részt, különben csüngnek róla az undorító bőrdarabok..

DE hiába kenem folyamatosan, így is kb 3 naponta rájön a hámlás és undorítóan néz ki.

Krvára elegem van már ebből így 3 év után, tiszta idegbeteg vagyok már ettől. Idiótának néznek, hogy folyton kenegetem krémmel, de már én is idiótának érzem magam, hogy egy ilyen rohadt gci bőr tönkreteszi az életemet....

Nem tudok úgy elmenni aludni, hogy előtte ne kéne kb 10 percig kenegetni magamat, hogy beszívja, majd rá egy másik krémből a következő adag...

Az égvilágon semmire sem vagyok allergiás és kajától független a dolog.

2014. febr. 25. 16:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és arról nem beszélve, hogy megvettem ilyen-olyan drága rémet is, hátha használ, aztán a nagy szrt...
2014. febr. 25. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Linola krémet próbáltad?

Mert az nekem bevált.

2014. febr. 25. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, azt még nem, de minden krém hat az első 1 hétben, aztán meg mintha immunis lennék rá...
2014. febr. 25. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

kecskeszappan... viccen kívül, próbáld ki! nagyon jó rá! hátha neked is hat!

[link]

2014. febr. 25. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:

mezu? hogy ál a bőröd?

szteroidos krémet használsz?

2015. máj. 2. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!