Mi lehet velem? Pár hete szédülök, fáj a fejem, panikolok.
Figyelt kérdés
Pár hete kezdtem szedülni a munkahelyemen ma már itthon is szedelgek kivéve ha fekszek. Fronterzekeny is vagyok de ez azért már túl sok. Migrenem van lassan minden nap, sorra veszem be a tablettákat. Régebben voltam panikbeteg de sikeresen meggyógyultam évekig nem volt panaszom. Most pedig a szédüléstöl megijedek és szinte panikroham tör rám. Ma atmegyek az orvoshoz. Lehet ez vérszegénység vashiany? Kezdek félni mert így dolgozni se tudok menni.2016. ápr. 25. 11:52
1/1 freqvence válasza:
Szia! Én már 3 hete folyamatosan szédülök amint felkelek.Minden vizsgálatom megvolt(szív,fülorrgégész,neurológus,koponya MR,szemvizsgálat).Most a vérvizsgálatom eredményére várok,hogy nem-e valami vírus/gyulladásos betegség.Legtöbben azt mondták,hogy lelki alapon történik.Én sem tudom mi okozza nekem,remélem te jobban vagy.Elmúltak már a tüneteid?Ha igen,hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!