Minden nap hányingerem van és reggel szédülök, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ezzel elküldtek már vérvételre, ott nem találtak semmit, anyám ennyivel le is zárta, szerinte az a baj, hogy nem eszek normálisan. Én normálisan eszek, és hiába könyörgök, hogy menjünk el egy alapos vizsgálatra, azt hiszi, csak azért akarok, hogy kapjak tesi felmentést. Mit tehetnék?2016. febr. 3. 20:29
1/5 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz, ő majd tovább fog küldeni vizsgálatokra.
3/5 A kérdező kommentje:
2-es hogy lennék terhes ha 15 vagyok és szűz?
2016. febr. 6. 15:09
5/5 anonim válasza:
nekem hasonló volt, csak annyi, hogy én tesin is szédülök, volt már, hogy el is ájultam...
eleinte magnéziumhiányra fogták és magas vérnyomásra, de amint beszedtem a magnéziumot, elmúlt.. aztán kiderült, hogy szívritmuszavarom van (Y), szóval könnyített tesizek, de még így is nagyon szarul szoktam lenni..
nem játék, mondd meg anyukádnak!!
18/L
ja, és ne igyál sok koffeint, az is bezavarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!