Reggelente hányingerem van. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja, amikor reggelente felekelek, azonnal vissza kell feküdnöm, mert olyan hányinger és rosszullét jön rám, hogy esélytelen, hogy álllva maradjak. Elsápadok, kiver a víz, de közben fázom, szóval értitek, tipikusan ez a "de szarul vagyok" érzés. Ha a terhességet kizárjuk, mitől lehet? Volt már valakinek ilyen? Ha a terhességet is belevesszük, akkor ez a megtermékenyítés után hány nappal szokott előjönni? Egy hónapon belül lehetséges?2013. dec. 7. 13:52
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,de én nekem se a terhesség miatt. Nem tudom az okát. De ha bizonytalan vagy akkor vegyél egy terhességi tesztet. Felkeltem és egyszercsak jött,én meg szaladtam a vécére... Hát érdekes az emberi test müködése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!