Reggelente, amikor felkelek szédülök, forog velem a világ. Ilyenkor hányingerem is szokott lenni és általában a gyomrom is fáj. Délutánra, estére rendszerint elmúlik. Mi ez?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok2008. nov. 23. 16:06
2/2 anonim válasza:
Ez utalhat alacsony vérnyomásra, magas gyomorsavra.
Jó lenne szólni a háziorvosnak aki elküldhet a gasztroenterológiára, megméri avérnyomásod.
Ha felkelsz akkor próbálj lassan kelni, nem hirtelen,egyél pár szem háztartási kekszet, vagy egy pohár hideg tejet.
Aztán menj a dolgodra.
Az orvost ezenkívül javaslom, mert nekem is volt ilyen és 18 éves koromra kilyukadt a gyomrom is.Ez megelőzhető lett volna, ha időben megyek.
Most 27 vagyok és még mindig előfordul ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!