Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez a fájdalom a...

Mitől lehet ez a fájdalom a lábfejemben?

Figyelt kérdés
Kb. múlt hét óta érzem, hol erősebben, hol gyengébben. Járás közben szinte mindig, de néha ülve vagy fekve is. Úgy vettem észre, az intenzitás nem függ attól, hogy mennyit terhelem a lábamat. Már találtam egy pontot, 1-2 centivel a lábujjaim alatt, ami nyomásra fáj, valószínűleg innen sugárzik át a fájdalom hol a lábujjaimba, hol a lábfejem többi részébe. Külső nyoma nem látszik (talán egy picit meg van dagadva), és nem emlékszem, hogy bármi történt volna, ami okozhatná.
2016. ápr. 16. 08:03
 1/2 anonim válasza:
Szia! Hol van az a bizonyos pont, a labfejed tetején, vagy a talpadon. Nekem is volt ilyen, a labfejem "tetején " a láb ujjak alatt egy bizonyos ponton nyomásra fájt, de járás közben ki hat ott a talpamra is. Egy re jobban fájt, a végén már nagyon rossz volt járni. Doki azt mondta ganglion, vagyis valami vér ömleny szerű, és a túlterheléstol van. Én akkor naponta bicikliztem. Ezt sajnos abban kellett hagynom és Így is több mint két hónap volt mire elmúlt. Felmerült a műtét is, de inkább ki vártam és szerencsére magától elmúlt. Menj el ortoped orvoshoz,aki röntgent is csinál, így lehet megállapítani. De persze lehet, hogy Neked más bajod van.
2016. ápr. 18. 09:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ugyanaz, mint neked volt, mert ugyanazon a ponton fáj nekem is. Bár nem tudom, én mivel terhelném túl. Köszi a választ!
2016. ápr. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!