Mellkasi szúró, szorító fájdalom?
Nyilván senki sem tudná így pontosan megmondani mi is lehet a bajom, orvoshoz leghamarabb szerdán tudok menni (vizsgáim lesznek amit nem hagyhatok ki), de hátha volt mással is hasonló.
Olvasgattam a neten, de nem sok sikerrel.
3 napja hirtelen szúrni kezdett a mellkasom azóta párszor elmúlt, majd újra előjött. Az utóbbi időben nem edzettem, kizárt, hogy meghúzódott volna valami izmom.
Azóta fájdalmas a levegő vétel, éjjel legalább 3-4x felkelek a fájdalom miatt, nem tudok rendesen aludni, felkelni és cipelni valamit pedig még annál is megerőltetőbb.
Nem ülök túl sokat, eleget mozgok és nem erőltetem meg magam.
Hallottam olyanról is, hogy a chlamydia és hasonló betegségek a tüdőre is hatással lehetnek. Októberben állapították meg nálam, de azóta negatívak lettek a tesztek. Lehetséges, hogy van bármi összefüggés?
Mit tudnék tenni, hogy kevésbé fájjon, amíg nem jutok el orvoshoz ?
17L
Beszorulhat a levego, ami fajdalmat okoz, de nem hiszem, hogy annyira amitol ejszaka felebredsz.
En eloszor a panikrohamra gondoltam. Az is mellkasi fajdalmat, szorito erzest okoz.
Kicsit relaxalj, valoszinu stresszesebb vagy a vizsgak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!