Nem akarnak segiteni az orvosok, teendo?
sziasztok, egy csomo panaszom van, amivel elmentem orvoshoz, es csak annyit ertem el, nagy nehezen csinaltal egy ultrahangot, majd mondtak semmit nem latnak es elkuldtek mas orvoshoz. szinte egy mokuskerekbe kerultem, az orvosok ugy kuldozgetnek ossze vissza mint egy pingpong uto. peldakeppen: a belgyogyasz kivizsgal es nem talal semmit, azt mondja ortopedhez menjek. elmegyek ahhoz, nem talal semmit, majd elkuld vissza a belgyogyaszhoz, hogy ez az o hataskore, az meg ujbol ortopedhez kuld, vagy mashova..
jobb bordaiv alatt nyomasra kesszuras tipusu fajdalmat erzek, epekovem nincs, vesem is rendben, majam is allitolag, tapinsyasra a bordam is faj.mar szeptember ota ez megy, elegem van.
nézd, a mai magyar orvoslásnak és eü-nek sajnos ehhez van tehetsége, eddig terjed a tudománya. ismerős dolog én már rég lemondtam az orvoshoz járkáláshoz, csak mondjuk nekem szerencsém, hogy magam is szakmabeli vagyok, aztán tudom, mire mit, de sajnos a kicsit is komplikáltabb kórképekkel egész egyszerűen nem tudnak mit kezdeni.
nekem is van több olyan ismerősöm, aki megbolondul, olyan hasgörcsei vannak stb, és az istennek se jutnak évek óta se semmire (majd esetleg boncolás után, bár őszintén, azt se hiszem).
külföldön nem megoldható? Ausztriát vagy Olaszországot ajánlanám, ott azért jobban képben vannak, és eleve nem ez a lerázós jelenség működik, hanem törekednek a probléma megtalálására. én megpróbálnám a helyedben.
megoldás lehet ez, 100%-os diagnózist ad!
40 év alatt, csak szakorvosi beutalóval vehető igénybe, még fizetős verzióban is!
vizsgálatkérés és árlista:
Az a fajta "páciens" vagy, akinek baja nincs, csak panasza.
Hagyd békén a szerencsétlen orvosokat, vagy sok pénzzel menj egy magánkórházba!
1: A hasgörcs az bélgyulladás (ételintolerancia, stb.) , GAPS-diétával lehet orvosolni.
Egyébként én állandóan szedek probiotikumot és emésztőenzimet, akkor nem fáj.
Kilégzésteszttel fogom kivizsgáltatni, ezt SZTK-ra is lehetne, de eszük ágában sincs. Magánban 8E/db, és 4 db van.
És akkor megtudod, mit nem tudsz emészteni.
De ez is csak a bélgyulladás következménye, ami antikiotikumok és ételek következménye.
Ja, aki eszik tejterméket és húst, az állandó antibiotikumkúrán van, ezt nem árt tudni!
"nyomásra fáj a jobb bordám alatt mintha kést döfnének belém úgy össze rándulok, nem tudom ez mennyire lenne bélgyulladásra utaló jel, akkor állandóan fájna2
Az 1. hozzászólónak írtam a bélgyulladást, ahogy azt fel is tüntettem a hozzászólásom elején, nem neked írtam.
(Egyébként a bélgyulladás sem jár állandó fájdalommal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!