Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem akarnak segiteni az...

Nem akarnak segiteni az orvosok, teendo?

Figyelt kérdés

sziasztok, egy csomo panaszom van, amivel elmentem orvoshoz, es csak annyit ertem el, nagy nehezen csinaltal egy ultrahangot, majd mondtak semmit nem latnak es elkuldtek mas orvoshoz. szinte egy mokuskerekbe kerultem, az orvosok ugy kuldozgetnek ossze vissza mint egy pingpong uto. peldakeppen: a belgyogyasz kivizsgal es nem talal semmit, azt mondja ortopedhez menjek. elmegyek ahhoz, nem talal semmit, majd elkuld vissza a belgyogyaszhoz, hogy ez az o hataskore, az meg ujbol ortopedhez kuld, vagy mashova..

jobb bordaiv alatt nyomasra kesszuras tipusu fajdalmat erzek, epekovem nincs, vesem is rendben, majam is allitolag, tapinsyasra a bordam is faj.mar szeptember ota ez megy, elegem van.

2016. ápr. 14. 16:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

nézd, a mai magyar orvoslásnak és eü-nek sajnos ehhez van tehetsége, eddig terjed a tudománya. ismerős dolog én már rég lemondtam az orvoshoz járkáláshoz, csak mondjuk nekem szerencsém, hogy magam is szakmabeli vagyok, aztán tudom, mire mit, de sajnos a kicsit is komplikáltabb kórképekkel egész egyszerűen nem tudnak mit kezdeni.

nekem is van több olyan ismerősöm, aki megbolondul, olyan hasgörcsei vannak stb, és az istennek se jutnak évek óta se semmire (majd esetleg boncolás után, bár őszintén, azt se hiszem).

külföldön nem megoldható? Ausztriát vagy Olaszországot ajánlanám, ott azért jobban képben vannak, és eleve nem ez a lerázós jelenség működik, hanem törekednek a probléma megtalálására. én megpróbálnám a helyedben.

2016. ápr. 14. 17:07
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

megoldás lehet ez, 100%-os diagnózist ad!

[link]

40 év alatt, csak szakorvosi beutalóval vehető igénybe, még fizetős verzióban is!

2016. ápr. 14. 17:10
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Én is az eddig elhangzottakat tudom alátámasztani.
2016. ápr. 14. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
26%

vizsgálatkérés és árlista:

[link]

2016. ápr. 14. 17:12
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Az a fajta "páciens" vagy, akinek baja nincs, csak panasza.

Hagyd békén a szerencsétlen orvosokat, vagy sok pénzzel menj egy magánkórházba!

2016. ápr. 14. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:

1: A hasgörcs az bélgyulladás (ételintolerancia, stb.) , GAPS-diétával lehet orvosolni.

Egyébként én állandóan szedek probiotikumot és emésztőenzimet, akkor nem fáj.

Kilégzésteszttel fogom kivizsgáltatni, ezt SZTK-ra is lehetne, de eszük ágában sincs. Magánban 8E/db, és 4 db van.

És akkor megtudod, mit nem tudsz emészteni.

De ez is csak a bélgyulladás következménye, ami antikiotikumok és ételek következménye.

Ja, aki eszik tejterméket és húst, az állandó antibiotikumkúrán van, ezt nem árt tudni!

2016. ápr. 14. 17:14
 7/13 A kérdező kommentje:
nyomásra fáj a jobb bordám alatt mintha kést döfnének belém úgy össze rándulok, nem tudom ez mennyire lenne bélgyulladásra utaló jel, akkor állandóan fájna. Amúgy úgy érzem, mintha valami lenne ott, de mégsincs. Hozzátenném ha már pontosabban akarom említeni a dolgot, előte vagy 3-4 hónapon át antibiotikumot szedtem, majd immunerősító injekciókat, vakcinákat, folytonos visszatérő mandula,kötöhártya,füll,torok gyulladásra, ami azóta megszünt. Ez az egész kivizsgálás mizéria úgy kezdődött, hogy véletlenszerüen megmértem a vérnyomásom, és 180 volt. Azóta már szedek vérnyomáscsökkentőt is, fél év alatt többet is kipróbáltam, de 1ik se hatásos, úgy gondolom ez a jobb borda alatti dolog irritálja a vérnyomásom, és emiatt nem hat a csökkentő se. Csak hogy ezt az orvosok nem hajlandóak kivizsgáltatni. A másik dolog: külföldre utazni nincs pénzem, ahogy a CT-s tájékoztatót olvastam, a sugárzás veszélyeire is felhivták az ember figyelmét, szóval azt se szivesen végeztetném el. Legutóbb 3 évig kellet könyörögnöm egy térdszalag szakadás MR vizsgálatért, addig meg kínok között éltem. Nem MO-n élek, de az országom tagja az úniónak.
2016. ápr. 14. 17:41
 8/13 anonim ***** válasza:

"nyomásra fáj a jobb bordám alatt mintha kést döfnének belém úgy össze rándulok, nem tudom ez mennyire lenne bélgyulladásra utaló jel, akkor állandóan fájna2

Az 1. hozzászólónak írtam a bélgyulladást, ahogy azt fel is tüntettem a hozzászólásom elején, nem neked írtam.

(Egyébként a bélgyulladás sem jár állandó fájdalommal.)

2016. ápr. 14. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:
jó hát nyilván nálatok is megy gőzerővel a borítékozás, te meg biztos nem adsz :( ez csak ennyi. viszont még mindig olcsóbban kijössz a borítékkal ám, mintha magánban végeztetsz mindent. brutális ára van ám egy privát MR-nek pl. de hogy ortopédhez hogy kerültél te ilyen panasszal, az jó kérdés ...
2016. ápr. 14. 18:50
 10/13 anonim ***** válasza:
A gyomrodat kivizsgaltak?Mert nekem is ott faj,es a patkobelben volt gyenge verzes,különben rengeteg gyogyszert szedek.Ez csak egy tipp,nem biztos hogy neked is ez van.
2016. ápr. 14. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!