Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem akarnak segiteni az...

Nem akarnak segiteni az orvosok, teendo?

Figyelt kérdés

sziasztok, egy csomo panaszom van, amivel elmentem orvoshoz, es csak annyit ertem el, nagy nehezen csinaltal egy ultrahangot, majd mondtak semmit nem latnak es elkuldtek mas orvoshoz. szinte egy mokuskerekbe kerultem, az orvosok ugy kuldozgetnek ossze vissza mint egy pingpong uto. peldakeppen: a belgyogyasz kivizsgal es nem talal semmit, azt mondja ortopedhez menjek. elmegyek ahhoz, nem talal semmit, majd elkuld vissza a belgyogyaszhoz, hogy ez az o hataskore, az meg ujbol ortopedhez kuld, vagy mashova..

jobb bordaiv alatt nyomasra kesszuras tipusu fajdalmat erzek, epekovem nincs, vesem is rendben, majam is allitolag, tapinsyasra a bordam is faj.mar szeptember ota ez megy, elegem van.

2016. ápr. 14. 16:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
az egész ott kezdődött nálam hogy 180 as vérnyomásom volt, aztán vagy 40 féle kivizsgálásra küldtek, minden rendben volt, kivéve a véremmel volt gond. Ott kiderül hogy véralvadási/ képződési gondom van, és ez lehet gyomor alapu, szóval most emiatt megy ujból a kivizsgálás. Elég picit megütnöm magam, és máris zöld foltos leszek, ás emiatt megy ujból a belgyógyászati kivizsgálás, de mindenhol csak pozitivak az értékeim, én már nem tudom mit gondoljak, mihez kezdjek, minden rendben, közben mégsem. A bekattanás határán vagyok lassan. Nyomtak le csövet a gyomromba, ott kiderül hogy túlzott sav képződésem van, és találtak valamilyen barázádákat a gyomorfalamon vagy miket, de hát komolyan én már nem tudok semmit, össze vissza beszél minden orvos, nem mondják mi a konkrét bajom, csak ide oda küldenek. Már az élethez sincs kedvem. Egy héten kb 3-4 napot orvosnál töltök mindenféle kivizsgálások stb, de sehogy se halad előre az ügyem. Már szeptember óta vannak ezek a panaszok. Nem tudom hogyan tovább, ha eggyáltalán van még tovább.
2016. ápr. 14. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
gyomor alapú a vérképzési probléma? pontosan mi a dg? vagy mire gondolsz?
2016. ápr. 15. 06:54
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy nincsen semmilyen klinikai kórképed, hanem egyszerűen rosszul érzed magad a fizikai létben, vagy pl. dühöt érzel az országban zajló dolgok vagy hazug emberek miatt, azért magas a várnyomásod. Valamilyen energetikai, lelki gyógyításra is lehetne gondolni, az a baj, hogy semmi olyat nem tudok ajánlani, ami tutira használ is.

Ez pl. témába vághat:

https://www.youtube.com/watch?v=IhE_7A4GZyw

2016. ápr. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!