Nem akarnak segiteni az orvosok, teendo?
sziasztok, egy csomo panaszom van, amivel elmentem orvoshoz, es csak annyit ertem el, nagy nehezen csinaltal egy ultrahangot, majd mondtak semmit nem latnak es elkuldtek mas orvoshoz. szinte egy mokuskerekbe kerultem, az orvosok ugy kuldozgetnek ossze vissza mint egy pingpong uto. peldakeppen: a belgyogyasz kivizsgal es nem talal semmit, azt mondja ortopedhez menjek. elmegyek ahhoz, nem talal semmit, majd elkuld vissza a belgyogyaszhoz, hogy ez az o hataskore, az meg ujbol ortopedhez kuld, vagy mashova..
jobb bordaiv alatt nyomasra kesszuras tipusu fajdalmat erzek, epekovem nincs, vesem is rendben, majam is allitolag, tapinsyasra a bordam is faj.mar szeptember ota ez megy, elegem van.
Lehet, hogy nincsen semmilyen klinikai kórképed, hanem egyszerűen rosszul érzed magad a fizikai létben, vagy pl. dühöt érzel az országban zajló dolgok vagy hazug emberek miatt, azért magas a várnyomásod. Valamilyen energetikai, lelki gyógyításra is lehetne gondolni, az a baj, hogy semmi olyat nem tudok ajánlani, ami tutira használ is.
Ez pl. témába vághat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!