Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandóan álmos vagyok mit...

Állandóan álmos vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hol kezdjem.

Ugyanis régebben voltam bőrgyógyásznál a mellem alatt lévő szemölcs szerűséggel,amit azt mondták,hogy jobb lenne leműteni mert nagy a valószínűsége,hogy elrákosodik.

Nos én különösképpen nem foglalkoztam ezzel.

De pár hónapja írtózatosan fáj a "szemölcs" körül,belenyilal a fájdalom a bordámba,elől hátul.Mint mikor rosszul veszed a levegőt.

Na igen.

Ebben a pár hónapban folyamatos álmosság,szédülés gyötört és gyötör is.

Azon kapom magam,hogy nincs energiám

étvágyam megint csak nincs

napi 1-2 x étkezem ha tudok,de akkor is minimálisan.

Sápadt vagyok,és mint említettem eltudnék aludni akár most is.Tegnap direkt lefeküdtem 23.30 körül erre ma 11.00-kor keltem.

Tudni kell rólam,hogy általában szünetben is 8-kor kelek,iskola időben 4-5-6 között össze vissza.

Nem is ez a lényeg,csak érdekel,hogy összefüggésben van e az álmosság a szemölccsel?

Lehet hülye kérdés,de már nagyon érdekel a dolog.

2016. márc. 30. 14:15
 1/4 anonim válasza:
El kellene menned megint orvoshoz a szemölcsöd miatt,de nem akarok hülyeséget mondani de szerintem az álmosság nem feltétlenül a szemölcs miatt van. Vízhiány miatt is lehet fáradság. Nekem is az volt hogy folyamatosan kimerült voltam még akkor is ha sokat aludtam és kiderűlt hogy vízhiány miatt.
2016. márc. 30. 14:29
 2/4 anonim válasza:
100%
A magnézium jó a fáradság ellen:)
2016. márc. 30. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Vizet napi 3 l megiszok ha nem többet,szóval az nem hiszem,hogy lenne

Emellett vitaminokkal tömöm magam (C,D,B) magnéziumot is szedek:/

2016. márc. 30. 16:12
 4/4 anonim válasza:
Nemárt elmenni vérvételre, lehet vérszegény vagy
2016. márc. 31. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!