Miért vagyok állandóan álmos és fáradt?
Hazaérek munkából 5 órakor, eszek, elpakolok, gépezek egy kicsit, és ezután olyan fáradt vagyok, hogy 8 óra körül már le kell feküdnöm aludni. Hétvégén ha nincs más dolgom, akkor szinte egész nap alszom. Ma például 11-kor keltem, ennek ellenére ebéd után szundítottam egyet, és most már legszívesebben megint aludnék. Tulajdonképpen bármit csinálok, mindig az alvásom jár az eszem. Pedig régen nem voltam ilyen, kb fél éve kezdődött ez a dolog.
Mi lehet ennek az oka? Beteg biztos nem vagyok, voltam orvosnál, a vérképem tökéletes és vitaminhiányom sincs.
Vigyél egy kis színt az életedbe.
Sporttal, hobbival, barátokkal való összejövetellel, bulizással.... Kellenek ezek a fűszerek, mert különben az ember befásul. Talán veled is ez van. A sok gépezés is csökkenti a motiváltságot.
Próbálkozz. Sok sikert!
Depresszió. Menekülés az alvásba.
Egyébként mikor kelsz, hajnalban?
Lehet nehézfém mérgezés is, az vérképen nem jön ki.
De inkább lelki okra tippelnék.
Érdemes visszagondolni arra is, hogy amikor kezdődött, volt-e valami változás az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!