Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok állandóan álmos...

Miért vagyok állandóan álmos és fáradt?

Figyelt kérdés

Hazaérek munkából 5 órakor, eszek, elpakolok, gépezek egy kicsit, és ezután olyan fáradt vagyok, hogy 8 óra körül már le kell feküdnöm aludni. Hétvégén ha nincs más dolgom, akkor szinte egész nap alszom. Ma például 11-kor keltem, ennek ellenére ebéd után szundítottam egyet, és most már legszívesebben megint aludnék. Tulajdonképpen bármit csinálok, mindig az alvásom jár az eszem. Pedig régen nem voltam ilyen, kb fél éve kezdődött ez a dolog.

Mi lehet ennek az oka? Beteg biztos nem vagyok, voltam orvosnál, a vérképem tökéletes és vitaminhiányom sincs.

2016. febr. 20. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben van, akkor csak az időjárás lehet az oka.
2016. febr. 20. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Vigyél egy kis színt az életedbe.

Sporttal, hobbival, barátokkal való összejövetellel, bulizással.... Kellenek ezek a fűszerek, mert különben az ember befásul. Talán veled is ez van. A sok gépezés is csökkenti a motiváltságot.

Próbálkozz. Sok sikert!

2016. febr. 20. 17:55
 3/6 Andi80018 ***** válasza:
Lehet szükséged lenne egy kis mozgásra, el is lehetsz lustulva, ezáltal a vérkeringésed is lassabb, anyagcseréd is. Ez tuti nem normális, nem alhatsz egész életedben. :-)
2016. febr. 20. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Depresszió. Menekülés az alvásba.

Egyébként mikor kelsz, hajnalban?

2016. febr. 20. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Elsőre vashiányra tippeltem volna de ha a vérképed jó, akkor inkább egyfajta motiváció hiány lehet. Keress valami sportot, hobbit, amiért lesz kedved felkelni.
2016. febr. 20. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet nehézfém mérgezés is, az vérképen nem jön ki.

De inkább lelki okra tippelnék.

Érdemes visszagondolni arra is, hogy amikor kezdődött, volt-e valami változás az életedben.

2016. febr. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!