Ez a "légszomj" érzet mi lehetett?
Ma alig kaptam levegőt több órán át, és a friss ablakból kellett levegőt vennem. Már régebb óta van, közbe-közbe belenyakalom magam a levegő vételbe és akkor nagyon nehéz levegőt vennem, úgy érzem a tüdőm nem telt meg kellő levegővel :S Az orrom viszont eléggé be volt dugulva az utóbbi napokban.
Ma viszont annyira bepánikoltam, és a szívem elkezdett verni, tiszta ideg lettem, a végtagjaim meg zsibbadtak a fejemmel együtt, azon voltam hogy be kell mennem a kórházba. Aztán csak elmúlt. Azt tudni kell, hogy közepes allergiám van, és pánikbetegséggel/szorongással is kezelnek. Már beutalót kértünk, hogy megvizsgáltassuk nem-e alakult ki asztma, illetve meg is fogjuk nézetni, hogy ez micsoda. Lehet az is közrejátszhatott, hogy rokonok jöttek, aztán kicsit ideges lettem emiatt, pedig jóba vagyok velük :S Van félnivalóm?
16/F
13:29-es
És az asztmára mióta hatásos a frontin?
Ha elmúlik a frontintól a légszomj,akkor pánik,ha nem múlik el tőle,akkor esetleg asztma ,allergia,ilyesmi...
Nem az asztmára jó a frontin,hanem a szorongás okozta fulladásra...Ha a szorongás elmúlik,elmúlik a fulladás is.
Szerintem a pániktól volt bajod.Nekem is vannak szorongásaim,pánikjaim.Nálam az szokott néha előfordulni,hogy "túl soknak"érzem a levegőt,közben mégis levegő után kapkodok...Hát,ez sem kellemes!
Néha én is úgy vagyok vele,hogy ha jön hozzánk valaki,már a rosszullét kerülget,még ha nincs is bajom az illetővel.De szerencsére ez már egyre ritkább.Talán attól tartasz,hogy a jelenlétükben leszel rosszul.Ne aggódj,ez egyáltalán nem valószínű,de gondolj ilyenkor arra,hogy ha mégis baj lenne,akkor megteheted,hogy egyszerűen félrevonulsz pihenni,vagy megmondod,hogy bocsi,de rosszul érzed magad.Biztosan megértenék!
A pánikbetegség egy ravasz "mintha"betegség!Úgy érzed,mintha elájulnál,mintha asztmás lennél,mintha szívroham kerülgetne.De valójában nincs bajod és ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!