Mi lehetett ez? SÜRGÖS!
Figyelt kérdés
A barátnőm ((fiu vok))
aztmondta most hogy idezém szavait msn ről
''megyek,hogy átkapcsolom a tv-t máshova,felálltam,oda mentem a t
tv,hez
és olyan nehéz lett minden,és sötét...és nem emlékszem,de valahogy ültem a földön
olyan volt mint az alagut és a végén fény volt ''
mit jelent ez vagy mi lehetett??!
pls segitsetek mer aggodok érte nagyon
2011. aug. 18. 22:41
1/13 A kérdező kommentje:
lehet rossz kategoria de segitsetek plssssss:(:'(
ma egész nap olyan volt mint aki szarik mindenre
2011. aug. 18. 22:46
2/13 A kérdező kommentje:
NORMÁLIS VÁLASZOKAT EZ NEM VICC!!!!
2011. aug. 18. 22:47
3/13 anonim válasza:
Szed valamilyen gyógyszert vagy van valamilyen betegsége?
4/13 A kérdező kommentje:
nem szed semmit, betegségről se tudok
2011. aug. 18. 22:49
5/13 anonim válasza:
Kicsit több részlet kéne. Ez mennyi ideig tartott, mikor történt, most hogy érzi magát?
6/13 anonim válasza:
Mindenképpen kellene egy vérnyomásmérés, ha minden rendben, akkor egy kiadós alvás. Ha legközelebb előfordul, háziorvos.
7/13 Tom Benko válasza:
Leesett vérnyomás. Hány éves? Nekem 13-16 éves koromban több ilyen is volt, aztán elmúlt. Volt, hogy el is ájultam. Ha gyakran előfordul, menjetek dokihoz.
8/13 anonim válasza:
jah, leesett a vérnyomása. volt már ilyen velem is. felálltam az ágyról, és hirtelen megszédültem és nem láttam semmit... semmi paranormális nincs benne.
9/13 A kérdező kommentje:
ez rövid ideig most olyan hogymondjam depis hangulat és akkor történt mikor kiirtam a kérdést
2011. aug. 18. 23:07
10/13 anonim válasza:
Enyhébb ortosztatikus hipotenzió. Mérje a vérnyomását. Ha többször előfordulna, irány a háziorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!