Ez a "légszomj" érzet mi lehetett?
Ma alig kaptam levegőt több órán át, és a friss ablakból kellett levegőt vennem. Már régebb óta van, közbe-közbe belenyakalom magam a levegő vételbe és akkor nagyon nehéz levegőt vennem, úgy érzem a tüdőm nem telt meg kellő levegővel :S Az orrom viszont eléggé be volt dugulva az utóbbi napokban.
Ma viszont annyira bepánikoltam, és a szívem elkezdett verni, tiszta ideg lettem, a végtagjaim meg zsibbadtak a fejemmel együtt, azon voltam hogy be kell mennem a kórházba. Aztán csak elmúlt. Azt tudni kell, hogy közepes allergiám van, és pánikbetegséggel/szorongással is kezelnek. Már beutalót kértünk, hogy megvizsgáltassuk nem-e alakult ki asztma, illetve meg is fogjuk nézetni, hogy ez micsoda. Lehet az is közrejátszhatott, hogy rokonok jöttek, aztán kicsit ideges lettem emiatt, pedig jóba vagyok velük :S Van félnivalóm?
16/F
Nekem így lett vastagbél gyulladásom. Fél évig fulladoztam majdnem minden nap, kivizsgálták a tüdőmet mindenhogy, semmi, adtak valeriánát, hogy biztos ideges vagyok, pedig marhára nem voltam az, aztán észrevetttem hogy attól függ mit eszek, pl ha megettem 6 tojást utána fulladtam.
Közbe meg sokszor hányingerem is volt.
Aztán elkezdett véres székletem lenni, s akkor jöttek rá hogy colitis ulcerosám van, aztán kaptam gyógyszereket, és a salofalktól egyből elmúlt a fulladás is.
Most ezt nem azért mondtam, hogy bepánikolj, csak nekem tényleg ez volt, de neked akár egy sima étel allergia is okozhatott fulladást.
Pánikroham.
De mielőtt belevágsz a 2000 vizsgálatba, hogy hátha mégse az, először kapj be egy frontint ilyenkor és ha attól elmúlik, már nem is kell mást keresgélni tök fölöslegesen.
Sajnos sokan - orvosok is - fordítva csinálják, aztán 2 év múlva kinyögik: hát ez akkor, izé, pánik lesz, mégis.
stresszes időszak után jött elő... iskolába nem bírtam menni, mert állandoan rosszul voltam (ájulástól való félelem)
Ilyen komoly mégsohasem volt, mint tegnap vendégek amikor jöttek, de kicsit nehézkes a légzésem allergiás időszakban, de tegnap brutális volt, ma jobban vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!