Miért fáj a hasam, ha idegen helyen vagyok?
pedig ez illik rád:
Gyomoridegesség
A gyomor a vegetatív idegrendszer irányítása alatt működik. Feszült, ideges embereknél és olyan lelkiállapotban, amikor az idegrendszer izgalmi állapotba kerül, kóros idegrendszeri reakciók görcsös gyomorfájásban, illetve gyomorégésben nyilvánulhatnak meg.
Legyen nálad Espumisan gyöngy, vagy valami hasonló.
A puki meg nem kínos, keress olyan helyet ahol kevesen vannak, légy mozgásban:)
Mindenki szokott pukizni, ez nem ciki, lépjünk már túl ezen.
Létezik egy olyan, hogy IBS, valami Irritábilis Bél Szindróma, lehet, hogy ez az? nem tudom pontosan, üsd be a gugliba.
Köszi a válaszokat...:)
Amúgy annyira nem zavar, hogy elmenjek orvoshoz... Amúgy tuti nincsenek fóbiáim, amúgy nem szorongok a társas helyzetektől, szóval tényleg nem tudom miért van ez... Mitől kéne félnem, amikor csak a legjobb barátnőmhöz megyek...?
Nem éri meg elmennem orvoshoz ezzel, mert a sok tortúra, aminek során vszeg nem találnának semmit, nem éri meg...
3.-nak: Köszi a tippet, majd kipróbálom.:)
Amúgy ha elmegyek wc-re vagy zuhanyozni, akkor ki szoktam engedni a pukikat....:$ (már elnézést xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!