Olyan problémám van hogy idegen helyen nem tudok nagywczni. Akinek sikerült megoldani ezt a helyzetet mit ajánl?
ó, de ismerős :D
nekem ez akkor lett igazán ciki, amikor elkezdtem ottaludni a páromnál évekkel ezelőtt, de azóta szerencsére megoldódott a baj :)
nekem a sok folyadék és a mozgás vált be, de ezek hosszútávon és folyamatosan működnek.
anno a párom tanácsolta hogy szokjak rá a reggeli tejesávéra (ébredés után), nem hittem neki, de tényleg használ, bár lehet hogy csak placebo.
emellett én is megfigyeltem, hogyha előző este sósmogyit eszem (pl. filmezéshez, borozáshoz) nekem is könnyebben megy az "ihhlet"
Szia!
Hát én is ezzel szenvedek már évek óta!A legkellemetlenebb,mikor kórházba kerültem többször is és ott se ment!Ha 1 hétig voltam benn,akkor addig nem tudtam elmenni,aztán otthon jöttek a bajok!
Ettől a problémától nagyon nehéz megszabadulni!Talán képzeld azt,hogy az otthoni W.C.n ülsz és úgy talán sikerül!:)Jobb tanácsom nincs!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!