Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok egyhuzamban...

Miért nem tudok egyhuzamban napi 3-4 óránál többet aludni?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem kell korán kelnem,mindig 10 kor kelek,és este 23 kor fekszem le.Kell egy kb 2 óra,míg elalszom,így éjjel 1 től alszok tulajdonképpen.Jó lenne,ha meglenne a napi 8 óra egyben,de én mindig felébredek 3-4 óra alvás után.

Utána visszaalszok még egy 3-4 órára.Aztán megint felébredek,és akkor megint rányomok még egy órácskát.

Kipihenten ébredek amúgy,csak aggaszt,hogy úgymond darabokban alszom meg a 8 órát és nem egyben.

Ez számít,vagy jelenthet valami gondot ?

A napjaim borzasztó unalmasak.Itthon rohadok,eszek,netezek,fekszek az ágyon,álmodozok,néha boltba lemegyek.

28/L

2016. febr. 21. 13:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen,nézegettem is az árakat,de elvileg nem egészséges,nem vállalom be
2016. febr. 21. 18:30
 12/17 anonim válasza:
Akkor hangszigetelt ablak
2016. febr. 21. 21:11
 13/17 anonim válasza:
Ne haragudj,baromságot írtam..kinyitod az ablakot,akkor hiába hangszigetelt..
2016. febr. 21. 21:22
 14/17 bumbi02 ***** válasza:

Félig meddig off lesz, de ..

Otthon "rohadsz" eszel, fekszel, nem csinálsz semmit 28 évesen szüleiddel, és mindenki az edzést javasolja?

Miért nem dolgozol inkább? Ne értsd félre, nem bunkózásból akarom írni, hanem tényleg őszintén kérdezem, miért nem kezdesz el dolgozni? Hidd el, utána tud az ember aludni..: )

2016. febr. 22. 06:34
 15/17 anonim ***** válasza:
csak úgy megjegyezném ,hogy a szervezetednek jobb 2 négy órás huzamban az alvás, mind pl egy 8 órás. xdd nemrég olvastam
2016. febr. 22. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
még egyszer hangsúlyozom JOBB
2016. febr. 22. 18:13
 17/17 A kérdező kommentje:

hát ez kicsit megnyugtat,hogy elvileg jobb,de legalábbis nem rossz:)

dolgoztam,jelenleg munkát keresek ( net előtt döglésbe ez is benne van ),de sajnos nehéz 2 nap alatt munkát találni :)

2016. febr. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!