Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek sikerült gyógyszer...

Kinek sikerült gyógyszer nélkül kimászni a pánikbetegségből?

Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 16:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Erre én is nagyon kíváncsi lennék. A reggeli 0,25-ös xanaxot sikerült elhagynom, de az esti ugyanennyi elhagyása nem megy, még akkor sem, ha morzsánként próbálom elhagyni. Jön a pánikroham, akármit csinálok.
2016. jan. 31. 17:10
 2/30 anonim ***** válasza:

Nekem. :-)

26 éves koromig rendszerint évi 3-4 súlyos pánikrohamom volt. Egyik napról a másikra elmúlt. 14 éve nem volt rohamom, se megelőző tünetek... bár ha visszaemlékszem milyen jó is volt akkoriban, tök röhej hogy olyan volt mintha szívrohamom lett volna. :-)))

Tulajdonképpen elmentem mindenféle, vizsgálatra, minden negatív lett (tök negatív!) És akkor azt mondtam lesz ami lesz haljak meg, nekem nincs semmi bajom. Ez volt a gyógyszer!!!! Ne félj, ez a lényeg!

2016. jan. 31. 17:15
 3/30 anonim ***** válasza:
70%

Senkinek. Akinek valódi pánikbetegsége van, kőkemény pánikrohamokkal, azoknak bizony gyógyszer kell és pszichopterápia. Minden más csak humbug.

Vannak olyanok, mint a Kettes hozzászóló, akik szenvedtek egy-két komolyabb pánikrohamtól, csakhogy az nem pánikbetegség! Egészen más.

2016. jan. 31. 18:19
 4/30 anonim ***** válasza:

2-es.

Az nem pánikbetegség. Az minimum havonta 4, de olyan nem nagyon van. Vagy jön szinte naponta-kétnaponta vagy nincs is.

Gyógyszer nélkül nem lehet.

Kérdező, ne görcsölj vele, én is szedem és azóta no problemo.

2016. febr. 1. 19:19
 5/30 Gyula1.0 ***** válasza:

Ismerek valakit, akinek lefekvés után éppen elalvás előtt rendszeresen volt. Elköltözött onnan, és azóta nincs. :)

Most jön az a fordulat, amit kevesen hoznának összefüggésbe vele, mert régen én sem tettem, de azért ideírom, mert az évek alatt gyanússá vált: Éppen abban a szobában lett öngyilkos valaki méreggel, és ott is halt meg, ahol a pánikroham a későbbi lakón elalváskor rendszeresen kitört.

2016. febr. 2. 10:19
 6/30 anonim ***** válasza:
Ja, elalvás után volt, de reggel ugyanott már nem.
2016. febr. 2. 15:48
 7/30 Gyula1.0 ***** válasza:
Pont azt a felét kérdőjelezed meg, ami ténykérdés. :) Az orvos szerint a vérnyomás változásával és a vércukorszinttel lehetett összefüggésben, mert nem minden este volt. Konkrét magyarázata nem volt, és az orvostudománynak nincs is magyarázata a pánikbetegségre - ezért gyógyszere sincs rá.
2016. febr. 3. 11:06
 8/30 anonim válasza:
Ha nekem lenne ilyen problémám én katolikus paphoz mennék el és tőle kérnék segítséget, tanácsot, ha nem akarsz gyógyszert használni akkor imádkozni kell, megnyugtat, elmélyít és sok problémán főleg lelki problémán segít át.
2016. febr. 5. 09:01
 9/30 anonim ***** válasza:

Imádkozni, persze.

Ez nem lelki betegség, tessék már tudomásul venni, hanem szervi.

2016. febr. 5. 13:01
 10/30 Andi23 válasza:

Szia!

Bocsi csak az lenne a kérdésem ahhoz aki az előbb írt, hogy melyik szervre gondol? Azt hiszem, hogy 9 a volt.

2016. febr. 5. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!