Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha hírtelen felkelek, annyira...

Ha hírtelen felkelek, annyira megszédülök, hogy kb fél percre szó szerint megvakulok és nem birok a lábamon állni. Legutobb így löktem fel a TV-t (vérnyomásom rendben) Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Hirtelen leesik a vérnyomásod,az enyém is rendben van,de velem is ez történik hirtelen felállásnál sokszor.
2010. márc. 23. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálattal kell közölnöm hogy meg fogsz halni.
2010. márc. 23. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:

1.) amit csinálsz egészségtelen, sosem szabad hirtelen felkelni! 1-2 percet várni kell miután felébredsz.

2.) nézesd meg a szívbillentyűidet, lehet rendellenesség (átereszt)

2010. márc. 23. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:
nem aludtam csak fekve csináltam valamit :D aszem TV-ztem és anyám szólt h kaja... és akkor keltem fel hirtelen
2010. márc. 23. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez inkább magas vérnyomás. Nem biztos, hogy mindig az van, gyakrabban kellene mérned.
2010. márc. 23. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha még növésben vagy, akkor az agyad még nem szokott hozzá a rendes vérellátáshoz, nekem legalábbis ugyanezekre a tünetekre ezt mondta az orvos.
2010. márc. 23. 21:02
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 24. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egyértelműen hirtelen vérnyomás esés.

Ki lehet provokálni úgy is, hogy az ember sokáig guggolva csinál valamit (nem tojik), szóval bütyköl valamit a földön, aztán feláll feltenni egy könyvet a legfelső polcra.

2010. márc. 26. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!