Szoptatás alatt többször megszédülök főleg ha jobbra forditom a fejem vagy párna nélkül fekszem. A vérnyomásom jo, vérképem rendben van! Nektek volt ilyen? Elmult? Mit lehet ellene csinálni?
Figyelt kérdés
A neurologus nem talált semmit,a fülészeten nyakcsigolya rtg akartak csinálni mert arra gyanakodnak ott van gond de szopi alatt nem csinálják?Voltak családi gondok amik megviseltek és van egy gerincferdülésem is .2010. febr. 1. 06:09
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok orvos,és hüleséget sem akarok mondanu,de szerintem lehet attól hogy szoptatás közben elég sok oxytocin szabadul fel.Azt olvastam hogy ez csinálhat fejfájást szédülést,fáradtság érzetet.
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen problémám , csak pár hetes volt a babám,és én is megszédültem szoptatások alkalmával.A háziorvosomhoz mentem aki a hormonokra gyanakodott,anyukám meg az alvatlanságot okozta...igazából nem volt időm foglalkozni evvel,mert a hónapok repültek,és elmultak ezek a rosszul létek.Enyhék és gyorsan múló szédüléseim voltak,inkább olyan érzés mintha váratlanul kihúznák alólam a paplant...
3/5 anonim válasza:
Én is meg szoktam szédülni szoptatások alatt, de nem foglalkoztam eddig ezzel, természetesnek gondolom.
4/5 anonim válasza:
Én is így voltam,majd jött a tipp!!!100%-os narancslé,szopi előtt egy pohárral...semmi bajom azóta!!Ne kérdezd mitől hat...nem tudom,de hat az tuti!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi nekem főleg éjjel van ilyen mikor kelek fel a kislányomhoz és jobb oldalra kelnék fel akkor szédülök meg!Akkor forog minden és egész napig eltart!Mióta van azóta ne merek jobb oldalamra fordulni:(
2010. febr. 1. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!