Evés után miért vagyok álmos?
Figyelt kérdés
Miután eszek, főleg ez ebéd után szokott lenni, hogy jól lakok, aztán elálmosodok. Ma pl. délután mikor mentem haza, aznap még semmit nem ettem, vettem egy pizzás csigát megettem, és már kicsit éreztem hogy álmos vagyok. de csak egy kicsit. De ebéd után, persze ha nagy mennyiségűt eszek akkor elálmososdok. Ez természetes? Vagy mitől lehet?2015. nov. 12. 18:12
2/4 A kérdező kommentje:
és az baj?
2015. nov. 12. 18:23
3/4 anonim válasza:
Elkap a ci..ánybetegség. Nem hallottad még? :)
Lemegy a vér a gyomrodba, emészted a kaját.
4/4 anonim válasza:
Igen az utolsó mondja jól. A gyomor a ludas. Ezért is van az, hogy nagyon nem mindegy ilyen szempontból, hogy mit eszel. Pl. a tészta jobban almosít, mint a csirke hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!