Hogyan töltődhetnék fel energiával?
Nem vagyok álmos és fáradt, maximum csak este amikor kell, viszont mivel a nap nagy részében csak unatkozok (most nem járok sehova tanulni, azt majd jövőre, és munkám sincs), és ülök a képernyők előtt a szobámban (nem vagyok számítógép és tv függő, ez nem élvezet hanem elég nagy szenvedés nekem hogy erről szól a napom), gyakran úgy érzem magam mint egy erőtlen zombi. Mozogni és egyáltalán élni nehéz ilyenkor. Mentálisan és fizikailag is, úgy érzem semmi erőm az élethez, mintha valami naponta kiszívná az energiámat ami éjszaka alvás alatt kicsit feltöltődik.
Ha elmegyek mozogni akkor fittebbnek és egészségesebbnek érzem magam, de nem lehet egész nap sportolni, hazajövök aztán jön ugyanaz az állapot ami előtte volt.
Hogyan lehetne feltöltődni energiával, hogy egész nap fitt és egészséges legyek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!