Miért vagyok rosszúl az iskolában?
Figyelt kérdés
Eddig még sose volt ilyen, reggel nehezen eszek, nem iszok sokat. Bemegyek a suliba, néha fájdogál a fejem, hányingerem van. A torkom vacakol olyan mandula környékén. Amikor eljövök a suliból a tünetek enyhűlnek. Itthon pedig semmi bajom. Mi lehet a probléma?2015. szept. 17. 09:00
1/3 anonim válasza:
Te se szeretsz suliba jarni ugye? :D
2/3 anonim válasza:
Nincs semmi ami bánt téged az iskolával kapcsolatba? Pl. nem piszkálnak téged vagy esetleg egy tanár nem szállt rád? Jól érzed magad az osztályodban? Nekem is volt ilyen problémám, ez lelki eredetű. Volt hogy nem is piszkáltak, csak kivülállónak éreztem magam és ugyan így mint neked, én is rosszul voltam az iskolában, amint pedig hazaértem semmi bajom nem volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán :D , De kiderült hogy nem iszok mostanában eleget s ezért vacakolhatott a torkom.
2015. szept. 20. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!