Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha gyermeked jelezné az...

Ha gyermeked jelezné az iskolában, hogy rosszul van elvárnád minden esetben, hogy telefonáljanak?

Figyelt kérdés

Mikor odaértem a telefonhívás után mesélte a tanítónéni, hogy fiam önállósítva magát jelezte az iskolatitkárságon, hogy ő rosszul van és hívják az anyukáját sürgősen :) . Szédül és gyenge.

Az osztályfönök azért felvilágosította, hogy ez nem így működik, hanem neki kell szólni rosszullét esetén, ha már odamentem azért elengedte velem haza a gyermeket.

Tegnap osztálykirándulás volt km- es túrázással, mindenki nagyon nagyon elfáradt és nem sikerült szerintem kipihennie magát a fiatalembernek, sőt egy kissebb napszúrást sem tartok kizártnak

Mikor hazahoztam lefeküdt és órákig aludt, majd utána sem akart felkelni ami furcsa, mert egyébként nagyon szeret mozogni.

2015. jún. 4. 19:32
 1/6 anonim válasza:
54%
Én még általános iskolás vagyok és nem annyira örülnék neki ha egy ilyen bajért nem hívnák fel a Szüleimet.:)
2015. jún. 4. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is először osztályfőnöknek kellett szólni, ő küldött le a titkárságra telefonálni.
2015. jún. 4. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Az én gyerekem nem találta állítólag a tanítónénit és ezért önhatalmulag rátört az iskolatitkárra.

Legalább potyázott egy fél napot és aludt egy jót délben velem összebújva :) .

2015. jún. 4. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elvárnám. És azt gondolom, hogy egy iskolatitkár is felnőtt ember, képes észrevenni, ha a gyerek hozzá beszél, hogy rosszul van, és kellőképp felnőtt ahhoz is, hogy telefonáljon.
2015. jún. 4. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen ha tényleg komoly baj van .
2015. jún. 5. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

Igen.

Csak megbíztam az iskolát a gyerekkel való törődéssel, nem ideiglenesen lemondtam róla.

És ne is ők döntsék el,hogy mikor hívnak, ha a gyerek kéri, tessék hívni. Ha úgy alakul, akár minden nap.

2015. jún. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!