Ha gyermeked jelezné az iskolában, hogy rosszul van elvárnád minden esetben, hogy telefonáljanak?
Mikor odaértem a telefonhívás után mesélte a tanítónéni, hogy fiam önállósítva magát jelezte az iskolatitkárságon, hogy ő rosszul van és hívják az anyukáját sürgősen :) . Szédül és gyenge.
Az osztályfönök azért felvilágosította, hogy ez nem így működik, hanem neki kell szólni rosszullét esetén, ha már odamentem azért elengedte velem haza a gyermeket.
Tegnap osztálykirándulás volt km- es túrázással, mindenki nagyon nagyon elfáradt és nem sikerült szerintem kipihennie magát a fiatalembernek, sőt egy kissebb napszúrást sem tartok kizártnak
Mikor hazahoztam lefeküdt és órákig aludt, majd utána sem akart felkelni ami furcsa, mert egyébként nagyon szeret mozogni.
Az én gyerekem nem találta állítólag a tanítónénit és ezért önhatalmulag rátört az iskolatitkárra.
Legalább potyázott egy fél napot és aludt egy jót délben velem összebújva :) .
Igen.
Csak megbíztam az iskolát a gyerekkel való törődéssel, nem ideiglenesen lemondtam róla.
És ne is ők döntsék el,hogy mikor hívnak, ha a gyerek kéri, tessék hívni. Ha úgy alakul, akár minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!