2008 májusában vagy környékén született gyermeked megy idén szeptemberben iskolába?
Nem vagy egyedül:)
A lányom szintén 2008. májusi. Szeptemberben még biztos voltam benne, hogy nem fogom majd iskolába engedni, de most inkább hajlok a suli, mint az ovi felé. Sokat komolyodott, elkezdett rajzolni, szépen színez. Nagyon okos, értelmes, érdeklik a betűk, számok, kérdezget, választékosan, szépen beszél. Neki a figyelmével és a munkatempójával van gond, és nem érzem azt, hogy ezen a téren segítene neki még egy év ovi. Ráadásul új csoportba, új óvónénikhez kerülne.
Kinéztünk egy iskolát (ami nem versenyistálló), találtunk egy jó tanító nénit, aki Meixner módszerrel tanít. Járunk TSMT-re, és a suliba játékos felkészítésre.
Lesz majd iskolaérettségi vizsgálat, de mivel gyakorlatilag a munkahelyemen csinálják (logopédus vagyok), így nagyjából úgyis rám bízzák a döntést. Hiába vagyok szakember, a saját gyerekemnél nehéz okosnak lenni :)
Szóval még nem 100% biztos, de inkább az iskola felé hajlunk. (Az óvónők közül az egyik küldené suliba, a másik meg valahogy úgy van vele, mint én.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!