Mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Tegnap delutan ota hullamokban tör ram a rosszullet. Tegnap szedüles, gyengeseg es fejfajas volt. Ma reggel ota hanyinger ( neha jobb, neha borzalmas), elkepesztö almossag, fejfajas, szedüles es hasmenes.

Gondoltam lehet, hogy csak a faradtsag, vagy szerintetek inkabb valami virus lehet? Alapbol en azt mondanam, hogy faradtsag meg ettem valami rosszat, de semmit nem ettem ami romlott. Vagy fronthatas lenne? Orvoshoz egyelöre nem akarok menni, meg varok par napot, hatha javul.

2015. szept. 7. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Van most ilyen hányásos, hasmenéses vírus, diétázz, igyál sok folyadákot és pihenj, elvileg 3-4 nap alatt el kell múlnia, de ha nem javul, akkor orvos. Plusz még hozzájárul szerintem a hidegfront is.
2015. szept. 7. 15:53
 2/3 anonim válasza:
Vastagbélráktól kezdve fronthatáson keresztül stresszhatásig bármi lehet. Legvalószínűbb, hogy bekaptál valami vírust. Ilyenkor azt szokták mondani, ha csak nem jön ki belőled minden folyadék azonnal (ilyenkor infúzióra tesznek) vagy több mint egy héten keresztül tart a tünetek enyhülése nélkül, akkor érdemes komolyabban venni. Egyébként menj el háziorvosodhoz nyugodtan már most, lehet hogy éppen van egy ilyesmi tüneteket okozó kisebb vírusjárvány, akkor legalább megnyugszol.
2015. szept. 8. 16:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azota mar teljesen jol vagyok!
2015. szept. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!