Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » S. O. S mi van velem, vakbélgy...

S. O. S mi van velem, vakbélgyulladás? Nagyon meg vagyok ijedve

Figyelt kérdés
Igaz, hogy az hirtelen jön, meg minden, de ez a 3. nap hogy így estefelé rámjön egy jobb oldali alhasi fájdalom, bár most szinte nem csak jobb oldalt hanem egészen középig fáj,hasít...3. napja van így, tegnap is tegnapelőtt is fájt de elmúlt, most újra rámjött...mi ez?? felfázás esetleg? nem tudok róla hogy valamilyen hideg padon vagy vmin ültem volna a napokba...mi lehet velem? :(
2015. jún. 22. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Sürgősségi azonnal!!!

Nekem is így kezdődött, nyomásra érzékeny volt. 12 órán belül műtöttek meg, a műtét után 1 nappal már otthon lábadoztam. Azóta semmi baj. És nem hagy nyomot, nekem a szeméremcsont, köldök, és a has bal oldalán van egy-egy apró, diszkrét heg. Rutinműtét, ne halogasd!

2015. jún. 22. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
én 3 napja tartó hasi fájdalommal nem várnék
2015. jún. 22. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet, de más is, háziorvoshoz menj el azonnal.
2015. jún. 23. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!